Dennis Zomerdijk

Mijn naam is Dennis Zomerdijk, afkomstig uit Zaandijk maar alweer een aantal jaar thuis in Wieringerwerf. Ik ben in 2013 begonnen met tatoeëren. Inmiddels heb ik in meerdere shops gewerkt en onder andere mee mogen doen aan het programma Ink Master.  Mijn droom is altijd een eigen studio geweest en met mijn plek aan de Grandpré Molièrestraat is deze droom werkelijkheid geworden. In 2020 opende ik hier mijn eigen prive studio in een kleine praktijkruimte. Met succes, want sinds 2022 kregen wij de kans om op dezelfde locatie uit te breiden en inmiddels werken we met meerdere artiesten in onze ruime tattooshop.

Ik ben een allround tattoo artiest die thuis is in vele stijlen. Voor bijna elk soort tattoo kun je bij mij terecht. Van kleur tot zwart, dotting, mandala, teksten, maori en nog veel meer, maar mijn passie ligt bij de anime en new school tattoos. Mijn doel is om jou als klant van een unieke tattoo te voorzien. Ik zet daarom uitsluitend eigen  ontwerpen en kopieer niets. Tevreden ben ik pas als jij dat ook bent. Nieuwsgierig naar mijn werk? Neem een kijkje in mijn portfolio of kijk voor nog meer werk op mijn insta- of Facebook pagina.

Hieronder vind je een greep uit mijn portfolio. Wil je graag een bepaalde stijl zien? Neem gerust contact op voor meer voorbeelden of bekijk mijn social media